Företagsevent

Företagsevent – hälsa på företaget

Vi vet alla att rörelse är bra för hälsan, men visste ni att det är livsviktigt?

 

Vi vet också att med ökad hälsa på företaget, ger piggare, engagerade och starkare medarbetare, minskad sjukfrånvaro och ökad frisknärvaro.  Som företagsledare har du som fokus att utveckla företaget.  Hälsoarbete och förändring behöver varken vara tråkigt eller oöverkomligt. Med en stor skopa humor blandat med lång erfarenhet, hjälper vi er att skapa hälsoevent som passar ert företag och era medarbetare, och gör det till en lönsam investering både för individen och företaget.

 

Utbudet av föreläsingar, workshops, hälso- och träningsevent, skräddarsys för just dig eller ert företag efter era behov och önskemål.

 

Samarbeten

Sundkraft
HF olympia
Lydinge

Våra områden

Vi erbjuder personlig coaching samt föreläsningar/event inom följande områden:

  • Personlig träning och yoga
  • Aktiv arbetsplats
  • Kontorsyoga/rörlighet
  • Kost/näring
  • Sömn/återhämtning
  • Stresshantering
  • Ledarskap
  • Andningsträning
  • Meditation

Här följer några exempel av de paket Heladu erbjuder för företag.

 

Starkare medarbetare

Här kan vi erbjuda ett funktionellt träningspass på arbetsplatsen. Alternativt en workshop för en starkare och hållbarare arbetsplats där vi gör enkla träningsövningar i vanliga kläder. Med en förståelse för varför och hur man ska göra övningarna ökar motivationen och sannolikheten att det blir nya goda vanor. Effektiva övningar för mer energi, en starkare kropp och bättre fokus, samt vilka vanor som leder till en starkare kropp med mer energi istället för att lägga tid och pengar på att reparera skadorna eller värk för individen.  Funkar för alla nivåer, även helt otränade. 

Tid: 20-90 min

Teambuilding

Utmana teamet både fysiskt och mentalt på Sundkraft gym i Lund. Här fokuserar vi på samarbete, genom kommunikation och lära känna varandras styrkor, där målet är att ta sig igenom en bana tillsammans på bästa sätt. Utmärkt för att stärka teamkänslan på ett utmanande och kul sätt.

Tid: 60-120 minuter

Yoga på arbetsplatsen

Fysisk yogaklass (för såväl nybörjare som van utövare) på arbetsplatsen eller på Sundkraft gym i Lund.

Kontorsyoga på arbetsplatsen innebär rörelser för att frigöra spänningar i nacke, axlar, rygg samt öka rörligheten i stela kontorskroppar för mer energi och fokus. Lär oss hur hållningen påverkar vår andning, och vice versa, och hur det påverkar vår energi och humör under dagen.

Övningarna är enkla, men effektiva och kan göras i vanliga kläder. Vi blandar praktik med förståelse för varför övningarna är effektiva.

Kontorsyoga finns även möjlighet som ett online event via TEAMS.

Kontakta oss

Vi ser framemot att höra ifrån er och se vad vi kan göra för ert företag och medarbetares välbefinnande. För offert och mer information och förslag utifrån era önskemål kan ni kontakta oss genom knappen nedan.

 

 

Starkare medarbetare

Teambuilding

Kontakta oss

Kvannegatan 18
256 67  HELSINGBORG

0707-18 57 67

info@heladuhalsa.se

 

Följ oss på sociala medier