Om Heladu

Vi på HelaDu ser på hälsa och individen från ett holistiskt perspektiv där sinne, kropp och själ hänger samman för att balansera det som är hela du. Att investera i dig själv eller om du är företagsledare, i dina medarbetare är det mest lönsamma du kan göra. Bättre välbefinnande ger starkare och djupare relationer, mer energi och mer kreativitet.

 

Heladu erbjuder personlig coaching i träning, kost och yoga både för privat personer, föreningar och företag. Vi erbjuder även föreläsingar, workshops, hälso- och träningsevent, samt kontors-butiksyoga anpassade för just dig eller ert företag.

 

Med många års erfarenhet och inslag av en stor skopa humor hjälper vi våra kunder att bygga bron mellan nuläget och önskat läge, genom individanpassade, enkla och effektiva lösningar för hållbara och lönsamma resultat. För att du ska få ut det bästa.

 

HelaDu startades hösten 2008 med intentionen att erbjuda andra verktyg till att se om sitt hus, dvs sin kropp och sinne, där sinne, kropp, själ och hjärta drar åt samma håll. Heladu drivs och ägs av Lotta Olsson och växer nu med fler medarbetare, där vi kan erbjuda ännu mer erfarenhet och kompetens för att ge dig som kund det allra bästa i dina hälsoinvesteringar hos oss.

Om Lotta

Om Lotta

Jag är Lotta, grundare för HelaDu Hälsoutveckling. Beskrivs ofta som obotligt energisk och har varit aktiv inom olika sporter sedan barnsben. Redan i tidiga tonåren började jag intressera mig för matlagning och vad det vi stoppar i oss egentligen innehåller.

Efter tio år som anställd inom hälso- och friskvårdsbranschen insåg jag att det var dags att fortsätta med hälsoarbetet i egen regi. Jag hade erfarenheten och gedigen kunskap. Nu arbetar jag med hälsa på det sätt jag kan bäst: genom att kombinera hjärta och hjärna. Att se hela människan, helt enkelt.

HelaDu Hälsoutveckling startade 2009 och sedan dess har jag fortsatt att utöka och stärka min kompetens för att kunna ge dig verktygen för bättre hälsa och balans, personlig utveckling och möjligheten att kunna prestera till fullo varje dag.

Min bakgrund

  • Personal Trainer (PT-School)
  • Kostrådgivare (SAFE)
  • Friskvårdsterapeut (Sverigehälsan)
  • Hälsocoach och fördjupningskurs: Mental Träning
  • Massör och triggerpunktsbehandling (Friskvårdsgruppen)
  • Min Qi Gong-instruktör (Med Agneta Tufvesson)
  • Virya Yoga-lärarutbildning (200 timmar med Josephine Selander)
  • Anusara Immersion I-III (Med Jordan Bloom)
  • Therapeutiv Yoga (Med Jordan Bloom)
  • Organisations- och gruppsykologi (Campus Helsingborg)