Prislista

Personligträning/yoga

1 timme

895:-

895:- per timme

10 timmar

8 500:-

850:- per timme

20 timmar

15 300:-

765:- per timme

50 timmar

32 500:-

650:- per timme

Träna tillsammans

Två personer med en coach

1 duotimme

1250:-

625:- timpris per person

10 duotimme

11 000:-

550:- timpris per person

NYHETER

Lyxduo – starkare tillsammans

Två personer med varsin coach

Dela träningsupplevelsen med din partner, eller med ett annat par. Med lyxen av varsin personliga coach tar vi er igenom passet på ett säkert och roligt sätt.

En svettig träningsdejt som bara måste upplevas!

Personlig träning small group/företag

4-6 personer/grupp

Två coacher

Här får ni kombinationen av personlig träning tillsammans med energin från att träna i grupp. Bjud in ledningsgruppen på ett utmanande träningspass, skräddarsytt bara för er!

Bli starkare, både som individ och som team, och ha roligt tillsammans på kuppen.

Kontakta oss för offert och upplägg

Vad våra kunder säger om oss

"Att få ta en stund till att stanna upp och andas är ofta precis det jag behöver. Att få stäcka ut och förlänga ryggen och medvetet sänka axlar och bli ledd in i dagens positioner av Lotta medan hon förklarar tanken bakom och ger tips på teknik för att riktigt komma in i ställningar och rörelser passar mig så bra. Blandningen i passen mellan återhämtning och olika utmanande asanas och flöde har varit precis lagom. Tack Lotta, precis vad jag behövde när jag behövde det som mest."

Marie Väfors Fritz

"Man brukar ju säga att "ett äpple om dagen är bra för magen". HelaDuHälsa:s yoga "en kvart om dagen är bra för kroppen och själen". Lotta varierar övningar i olika asanas och du kan själv välja om du vill göra den live, på morgonen, lunchen eller då det passar dig. Jag har gjort övningarna i arla morgonstund via zoomlänken, eller likt en tv-serie, serieföljt 4 övningskvartar på facebooksidan och fått ihop ett helt en-timmas pass. Vill varmt rekommendera HelaDuHälsas yoga att landa i när du vill rulla ut mattan och har tid."

Åsa Hasselblad Larsson

" Jag har haft mycket glädje för både min kropp och själ att har anlitat Lotta som PT och deltagit på hennes morgonyogapass hela våren. Hon har tagit väl hänsyn med min skadat/opererade fot med speciella övningar både före och efter operationen. Hennes sätt att uppmuntra/peppa en också utanför träning ger alltid mycket energi att fortsätta. Varma rekommendationer!"

Ulla Saarela

"Jag känner att jag fått mer närvaro i min kropp. Mer kännedom om var jag behöver läka. Jag känner hur viktigt det är att vara i kroppen och ge det bästa för den inte skall göra ont. Hur viktigt det är att förstå att kroppen talar till oss och att vi behöver lyssna och ta hand om den. Du guidar med sådan närvaro och så tydligt Lotta. "

Carina Johansson

"Lars har ju inte bara varit en coach inom min träning han har även varit en riktigt bra livscoach som har stärkt både mitt mindset i gymmet och utanför i vardagen. Lars vet vad han håller på med, utan tvekan! Han var en bra förebild för mig eftersom jag visste vad han kan och vad han har åstadkommit 👍🏽 Sen jag började träna med honom så har jag gjort stora framsteg. Vi gjorde de alla trodde var omöjligt, vi byggde muskler medans vi gick ner i fettprocent! Han är en riktigt bra kille som jag starkt rekommenderar till alla personer, även om man är ung eller äldre. Nybörjare i gymmet eller mer avancerad 😄 "

Linus Ekman

Kontakta oss

Kvannegatan 18
256 67  HELSINGBORG

0707-18 57 67

info@heladuhalsa.se

 

Följ oss på sociala medier